BrygGrej.dk

Designglas til specialøl

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 Dage

449,95 kr.

349,95 kr.

Antal -+

Glas til ægte øl-entusiaster


Forkæl dine specialøl med Birrateque ølglas-sættet fra Luigi Bormioli. Glasserien er skabt til alle øl-entusiaster, der er passionerede omkring øl, da hvert enkelt glas i serien er designet til en specialøl. Birrateque er skabt i samarbejde med det italienske center for sensorisk analyse (Centro Studi Assaggiatori), der er internationale specialister inden for studiet af sansning af fødevarer.
Sættet består af 2 stk. af hvert af disse glas:

Tester: Allround glas med stilk til sensorisk analyse af alle specialøl. Glasset er designet som et let og elegant teknisk instrument, der er det perfekte værktøj for alle ølbryggere. Glasset samler skummet i et fint og kompakt lag og forbedrer enhver specialøls specifikke aromaer ved at karakterisere det aromatiske spektrum, så dette stilkglas får en fordel i sammenligning med traditionelle ølglas.

IPA/Ale: Den tilspidsede og lette form kombinerer kunstnerisk harmoni og teknisk præcision. Det afbalancerede design gør glasset til en ”universalnøgle”, mens form og størrelse på stilken gør det nemt at håndtere ved enhver lejlighed. Glasset giver alle IPA og Ale-øl et fint og kompakt skum og bringer humle og de citrusagtige aromaer frem. Hvede: Den brede, afrundede form, de bemærkelsesværdige dimensioner og det behagelige greb gør glasset perfekt til ølsmagning i moderne omgivelser med afslappet elegance. Den indadbøjede kant leverer den særlige hvedeøls-aroma forstærket til næsen; fra det citrusagtige og frisk frugt til noter af korn.


Om Birrateque • Unikt, hightech glasdesign, der passer til specialøllens unikke smags- og aromaprofil. • Ølglasset har Foam Control System (FSC) i form af gravering i bunden af glasset. Dermed opretholdes en konstant strøm af bobler, som bevarer skummet på toppen. • Behagelig drikkeoverflade, der giver en helhedsoplevelse for både næse og mund.
Ultraklart og holdbart krystalinglas Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent.

• I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 %• Holdbarhed over for mekaniske stød +105 %. • Tynd og elegant stilk uden “søm”, der er forstærket med titanium. Holdbarheden er forøget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk).• Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange år. Giver en ægte gengivelse af farve og substans.• Glasset kan vaskes mere 4.000 gange i industriopvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales.• Krystalinglas med fyldig og kraftfuld klang.• Uden bly og tungmetaller. • 25 års garanti. Dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.